Heeft u al naar werkkleding gekeken?

Werkkleding

Veel bedrijven hebben hun eigen kleding, dat is niet verplicht. U kiest er zelf voor als bedrijf of u wilt dat er op de werkvloer speciale kleding wordt gedragen. Dat hangt van verschillende factoren af. Dit zijn de verschillende factoren die kunnen meespelen in uw beslissing als bedrijf

  • Veiligheid
  • Hygiëne
  • Naamsbekendheid
  • Herkenning
  • Onderscheid
  • Betrouwbaar

Maar in sommige sectoren is werkkleding wel verplicht. Zo ziet u dat bij de belangrijke instanties een uniform verplicht is. De reden daarvan is, omdat je dan onderscheid kan maken. Maar ook omdat dat voor burgers wat fijner is. Een burger zal een agent niet herkennen als hij zijn uniform niet aan heeft. Dat geldt voor meerdere sectoren. In de bouw is het bijvoorbeeld verplicht dat ze een veiligheidshelm dragen en in de horeca is het verplicht om een haarnetje te gebruiken.

Het kan dus ook erg handig zijn. Zo worden bedrijven of mensen sneller herkend. Sommige bedrijven kiezen er ook voor om iets te laten drukken op hun eigen werkkleding. Dat kan een logo zijn, maar ook bijvoorbeeld een slogan of een afbeelding. Dit ziet u bijvoorbeeld op het voetbalveld, de voetbalspelers lopen rond in hun voetbalshirt met allerlei logo’s en namen op. Dat zijn vaak namen of logo’s van hun sponsors. Maar u kunt ook speciaal werkkleding laten maken en er een logo op laten zetten voor bijvoorbeeld een open dag of promotie dag. Dit kan onder andere bij dit bedrijf. U kunt hier uw werkkleding bestellen in grote, maar ook kleine aantallen. Verder krijgt u hier ook de optie of u uw werkkleding wilt laten bedrukken of wilt laten borduren.

Plaats een reactie